Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 29 d’abril del 2011

El repartiment Original de Terminator torna

Segons Latino Review el projecte que actualment circula per Hollywood per una cinquena entrega de Terminator, que com ja vam comentar la setmana passada tindria a Arnold Schwarzenegger de tornada i a Justin Lin com a director (Fast & Furious 5 és el seu visat a la primera divisió del cinema d'acció), podria tenir més novetats interessants per als fans de la saga.

Segons comenten el projecte suposaria també el retorn de Linda Hamilton, Edward Furlong i Michale Biehn a la saga, interpretant els seus papers de les dues primeres pel·lícules. La cinta estaria ambientada en l'actualitat, la qual cosa suposa resucitar a Sarah Connor (i aquí ja entrem en el món de les teories: Clonació? no va morir de veritat? ens oblidem de les dues últimes pelis?) i que Kyle Reese seria un viejales (com Schwarzenegger), per la qual cosa es confirma aquests rumors, a veure com se les enginyen per quadrar una cosa òbvia: l'edat passa per tothom.


De totes maneres això tan sols són rumors, perquè encara no hi ha comprador per a la Franquícia, recordem que hi ha tres productores interessades en comprar els drets com són: Universal, Sony i Lionsgate.


Edward Furlong i Michael Biehn en l'actualitat



I AQUÍ LINDA HAMILTON


I COM NO SCHWARZENEGGER


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada