Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 24 d’abril del 2011

Paula Malcomson s'uneix a l'adaptació de Los Juegos del Hambre


Gary Ross
L'argument de Los Juegos del Hambre es presenta així: Los Juegos del Hambre es desenvolupen en un temps futur indefinit en una nació coneguda com Panem després de la destrucció D'Amèrica del Nord. Panem consisteix en un "Capitolio" luxós i 12 districtes al seu voltant, districtes pobres. Com a càstig a una revolta prèvia contra el "Capitolio", cada any un nen i una nena, entre les edats de 12 i 18 de cada districte, són forçats a participar en Los Juegos del Hambre, un esdeveniment televisat on els participants o 'Tributs', han de lluitar a mort a 'l'arena' fins que només un sobrevisqui.La història segueix a Katniss Everdeen una jove de 16 anys del districte 12 que s'ofereix com a voluntària per als jocs rellevant a la seva germana menor, Prim.
L'adaptació del guió, de la novela escrita per Suzanne Collins, corre a càrrec de Billy Ray, i la direcció de la pel·lícula recau a Gary Ross. L'estrena de la pel·lícula està fixat per al 23 de Març de 2012.
Així els actors confirmats fins ara són:
Jennifer Lawrence en el paper de Katniss Everdeen (X-Men First Class: Mística)Josh Hutcherson en el paper de Peeta Mellark (Viaje a Atlantis 3D)Liam Hemsworth en el paper de Gale Hawthorne (The Last Song)Elizabeth Banks en el paper de Effie Trinket (Los pròximos tres dias)Leven Rambin en el paper de Glimmer (CSI: Miami Temp.9)Willow Shields en el paper de Primrose Everdeen(Beyond The Blackboard TV2011)Amandla Stenberg en el paper de Rue (Taste of Romance TV2011)Dayo Okeniyi en el paper de Thresh (Eyes To See 2010)Paula Malcomson en el paper de Sra. Everdeen (Sons of Anarchi, Caprica, Tv sèrie)
Jennifer Lawrence


Josh Hutcherson

Liam Hemsworth

Elizabeth Banks

Leven Rambin

Willow Shields

Amandla Stenberg

Dayo Okeniyi

Paula Malcomson







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada