Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 20 d’abril del 2011

Repartiment de The Dark Knight Rises

En els darrers dies s'han anat confirmant els diferents actors que formaran part de la tercera entrega de Batman dirigit per Christopher Nolan, que al costat dels habituals de les parts anteriors confirmen la seva presència Morgan Freeman o recentment Nestor Carbonell com alcalde de Gotham.


A aquests cal afegir la inclusió de Josh Pence (La red Social) que interpreterà a un jove Ra's Al Ghul, personatge que va interpretar Liam Nesson a Batman Begins. Finalment, les dues últimes incorporacions, confirmades per Warner obligada per les declaracions d'un d'ells i els rumors difosos per la xarxa, són Joseph Gordon Levitt com John Blake, un policia a les ordres del comissari Gordon (Gary Oldman) i Marion Cotillard que interpretarà a Miranda Tate, membre de Wayne Enterprises.


Com sabeu, el repartiment està encapçalat per Christian Bale i repetirà protagonisme amb Anne Hathaway com Selina Kyle i Tom Hardy com Bane, mentre que el guió està escrit pel propi Nolan i David S.Goyer. L'estrena està prevista per al 20 de Juliol de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada