Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 29 d’abril del 2011

Podrem veure ' The Cabin In The Woods '

Després de la reestructuració de la MGM, molts dels seus projectes s'han tornat a rependre ( El Hobbit, Bond 23 i Robocop) però encara hi ha pel·lícules ja rodades que segueixen aparcades en alguna prestatgeria. Una d'elles és The Cabin in The Woods, una cinta de terror que portava dos anys sense distribuidora després de la fallida de l'estudi, i que ara ha trobat la salvació, segons explica Deadline. Serà Lionsgate l'encarregada de distribuir-la en una data encara per determinar.




The Cabin in The Woods suposa el debut en la direcció de Drew Goddard (guionista de Monstruoso), que també s'encarrega del guió al costat de Joss Whedon (Serenity, Los Vengadores -Marvel-), i la pel·lícula es va vendre en el seu moment com un pas més enllà del gènere de terror.

Del seu argument es coneix poc, però més o menys la premissa situa a un grup de joves en una cabana abandonada enfrontant-se a una sèrie de monstres sobrenaturals.

Vaja, una mena de possessió infernal del S.XXI amb un repartiment conformat per: Chris Hemsworth ( a qui veurem aquest cap de setmana a Thor), Richard Jenkins, Bradley Whitford, Kristen Connolly, Anna Hutchison, Fran Kranz i Jesse Williams.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada