Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 12 d’abril del 2011

James Cameron ja està a punt per rodar Avatar 2 i 3

El cineasta James Cameron ja té nou quarter general per al rodatge de Avatar 2 i 3. Concretament a les instal·lacions del denominat MBS Mitjana Campus de Manhattan Beach, en l'estat de Califòrnia. Lloc que altres productores també van sel·leccionar per a les seves superproduccions com per exemple Thor, de Marvel Disney.


La productora Lightstorm Entertainment, propietaria de James Cameron, també canviarà d'ubicació. Per ara en lloguer, en les esmentades instal·lacions MBS. Uns estudis totalment modernitzats, amb les últimes tecnologies i comoditats a l'abast de Cameron i del seu extens equip de rodatge. 
Els preparatius va a tota màquina de cara al proper rodatge. Avatar 2 i 3 es filmaran de forma consecutiva. Amb això s'estalvien costos i s'aconsegueix de pas evitar una demora de tres anys entre les pel·lícules (cosa que, com ja sabem, exaspera als productors a més no poder).


Ara James Cameron tindrà a la seva disposició unes instal·lacions de més de 100.000 metres quadrats. Avatar 2 estarà en cinemes el mes de Desembre de 2014.  Avatar 3 ho farà un any més tard , en el nadal del 2015. S'espera que per aquestes dates, Cameron ens sorprengui de nou amb alguna ostentació tecnològic que, de passada, ens faci canviar de nou les televisions de mig món ( o almenys la intenció queda).
Sobre la història d'Avatar 2 i 3 res se sap. Traslladant la seva acció als Oceans de Pandora, o portant les càmares a altres planetes... D'aquí a uns mesos tindrem més novetats.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada