Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 11 d’abril del 2011

Michael Shannon serà el General Zod al Superman de Zack Snyder

Michael Shannon és el General Zod
Fa poques hores el propi Zack Snyder no revelava cap dada sobre el dolent de la seva pel·lícula. Ara ja coneixem que, almenys un d'ells, serà el General Zod, interpretat per l'actor Michael Shannon. Rumor que ja va sorgir ara fa uns dies. Amb que la producció a càrrec de Christopher Nolan va cobrant forma definitiva.
A més de l'arribada de Michael Shannon a la nova cinta de Superman, també s'acaba de confirmar el títol original de la mateixa: Man Of Steel. El que abans era el subtítol, quedarà ara com a denominatíu únic. Molt a l'estil dels designats per Christopher Nolan per exemple: El Caballero Oscuro ( un altre exemple més del toc personal del director de The Dark Knight Rises sobre la nova pel·lícula de l'heroi de la capa vermella).
Hem vist Michael Shannon en pel·lícules com The Runaways al costat de Dakota Fanning i Kristen Stewart. Actualment esta en l'elenc principal de la reeixida sèrie de televisió Boardwalk Empire, donant vida a un obsessionat i perillós agent federal entestat a perseguir el consum d'Alcohol a Atlantic City.
El rodatge de Superman començarà el proper mes de Maig. Amb Henry Cavill al capdevant del paper principal. La seva estrena queda per al 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada