Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 20 d’agost del 2016

'Bad Boys For Life'.


Joe carnahan director d'aquesta tercera entrega de la saga iniciada per Michael Bay, ens parla del perquè d'aquest endarreriment en el rodatge i estrena de 'Bad Boys For Life'.

Carnahan que escriu i dirigeix aquesta nova entrega, ha tingut sort de que Sony hagi acceptat ajornar l'estrena prevista per al Juny de 2017. "No podíem ajuntar-nos, escriure un guió ràpid i fer que funciones de veritat", afirma el director. "Sóc un gran creient en treballar en el guió i tenir alguna cosa que saps que funcionarà de veritat. Algo amb el que tothom estigui content, amb el qual les estrelles, el director i l'estudi estiguin contents". I afegeix el que comporta, tornar amb una franquícia absent per llarg temps. "Quant tornes després de 15 anys és millor que tornis fent un 'Home Run'. I crec que es el que realment tenim. Tenim la responsabilitat de fer algo al mateix nivell o inclus millor del que hi havia abans. Es algo molt important per nosaltres".

Sense desvetllar molt el director afirma que "tenim una pila de porqueria divertida. I hi ha a més una història plena de misteri, encara que totalment en acord, que crec que encaixa perfectament en l'actualitat, en la que estan aquest dos individus des d'una prespectiva molt moderna. És com el que succeeix quan aquest dos nois dolents  han deixat de ser nois d'una vegada per totes".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada