Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 25 d’agost del 2016

'Justice League: Dark'.

Doug Liman passa de dirigir 'Gámbito' de Fox a dirigir 'Justice League: Dark' per a Warner/DC. 

Segons Variety qui ha donat la notícia la pel·lícula durà per títol 'Dark Universe'. 

'Justice League: Dark' és un dels projectes de DC que més abandonat està, que anys enrera estava associat amb el director mexicà Guillermo Del Toro. La sortida del director del projecta, va paralitzar durant un temps els plans de desenvolupament de la pel·lícula, fins que els últims mesos van sortir detalls sobre director i repartiment, així com una data preliminar d'inici de rodatge, a principis del 2016. Informació que va caure en el oblit al aparèixer una versió animada que semblava descartar qualsevol altre tipus d'adaptació.

        

Liman dirigirà segons Variety, la presentació en societat de John Constantine, La Cosa del Pantano, Zatanna, Etrigan i Deadman en la linia de 'Suicide Squad', amb guió de Michael Gileio i sota la producció de Scott Rudin (La Red Social, La Familia Adams, Annihilation, Capitan Phillips, Moneyball).

De moment no hi ha data d'estrena. Liman està associat a 'Chaos Walking', així que és possible que fins el 2018 no sapiguem res més del projecte, que segons els seus responsables "jugarà un paper predominant en l'univers cinematogràfic de DC".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada