Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 20 d’agost del 2016

'Testigo de Cargo'.

Batffleck, perdó Ben Affleck farà una nova adaptació de la novel·la de Agatha Christie.

Billy Wilder ens va donar amb l'adaptació cinematogràfica de l'obra de teatre 'Testigo de cargo' d'Agatha Christie la millor mostra del cinema d'Alfred Hitchcock sense ser ell. El film estrenat l'any 1957 ens va regalar a més les interpretacions de tres actors en estat de gràcia com Charles Laughton, Marlene Dietrich i Elsa Lanchester. Va aconseguir 6 candidatures a l'Oscar, se'n va anar de buit, i lamentablement cap nominació va ser per a la Dietrich. La història és d'un prestigiós advocat criminalista que assumeix la defensa d'un home que ha estat acusat d'assassinar una vídua milionària i la dona del sospitós es converteix en la principal testimoni de l'acusació.

Fox ha trigat forces anys en aconseguir els drets per adaptar 'Asesinato en el Orient Express', que dirigirà Kenneth Branagh, 'Diez Negritos' i 'Testigo de Cargo'. Tal i com avança Deadline; l'estudi està tancant un acord amb Ben Affleck per dirigir i protagonitzar la pel·lícula, ell assumirà el paper d'acusat, que en el seu dia va interpretar Tyrone Power.

Aquesta nova versió comptarà amb la signatura de Christopher Keyser, que en els seus inicis va treballar com a guionista de 'La Ley de Los Ángeles', i Affleck produirà al costat de Jennifer Todd, Matt Damon i els hereus d'Agatha Christie.


Affleck té pendent d'estrena 'El Contable' de Gavin O'Connor, i la seva quarta pel·lícula com a director 'Live By Night' de la qual s'espera que la Warner l'estreni de manera limitada al desembre perquè pugui participar en la pròxima edició dels Oscars, ja que amb la seva data oficial, el 13 gener 2017 no concorreria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada