Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 19 d’agost del 2016

'Blade Runner 2'.

Jared Leto s'incorpora al repartiment oficial. Després que fa uns dies comences el rodatge a Budapest de la seqüela del clàssic de Ridley Scott s'ha donat a conèixer l'última incorporació al ja extens repartiment de luxe. Jared Leto s'ha unit al repartiment en un paper important encara sense desvetllar, igual que tot a lo referent a la trama de la pel·lícula, segons recull The Wrap.

Aquesta entrega dirigida per Denis Villenueve (Incendies, Prisioners, Sicario), continuarà la trama original dècades després, amb un nou protagonista, interpretat aquest cop per Ryan Gosling i el retorn de Harrison Ford interpretant a Rick Deckard. Els acompanyaran Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, David Dastmalchian, Hiam Abbass, Lennie James i Dave Bautista.

La única dada interessant de la pel·lícula que es sap, és que aquesta seqüela presentarà un món inhòspit en que la contaminació ha destruït el clima i ara la costa oest, on es localitza Los Angeles, es un entorn tòxic.

'Blade Runner 2' o com es tituli finalment, s'estrenarà el 06 d'Octubre de 2017, amb Warner a la distribució USA i Sony en la internacional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada