Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 12 d’agost del 2016

'Ocean's Eight'.

Es va completant la nova pel·lícula de 'Ocean's Eight', com ja ha succeït amb 'Ghostbusters' es canvia el repartiment que serà completament femení. En aquesta precuela/Spin-off/reboot de la trilogia de robatoris 'Oceans Eleven'/Ocean's Twelve/'Ocean's Thirteen' de Steve Soderbergh ja està quasi complert.

La nova entrega sota el títol de 'Ocean's Eihgt', tindrà com a protagonistes a vuit dones de les quals de les ja confirmades Sandra Bullock i Cate Blanchett, s'uneixen Anne Hathaway, Rihanna, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling i la rapera-actriu Nora Lum/ Awkwafina. Faltaria una per completar el repartiment, és possible també alguna aparició puntual del repartiment original com George Clooney, Brad Pitt o Matt Damon.

El rumor sobre la trama diu que Sandra Bullock seria la germana de Danny Ocean (George Clooney), en aquest cas dirigirà Gary Ross (Pleasantville, Seabiscuit, Los Juegos del Hambre), Soderbergh estarà en aquesta ocasió com a productor i podria ajudar darrera les càmeres a Ross un cop hagi acabat el rodatge de la seva nova pel·lícula 'Logan Lucky'.

De ben segur que el títol donarà peu a dues continuacions si la primera funciona, amb 'Ocean's Nine' i Ocean's Ten'.


Aquí teniu el tràiler de la primera...

        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada