Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 8 d’agost del 2016

'Suicide Squad'.

Pot ser que no hagi estat Jared Leto el Joker que esperàvem o pot ser que no li hagin deixat gaire llibertat al director de la pel·lícula David Ayer, però la pel·lícula compleix el seu propòsit que es entretenir al públic aconseguint el seu primer cap de setmana 135M$ als USA i 132M$ a la resta del món, aconseguint el seu primer cap de setmana 267M$.

Amb una nota de 7,1/10 a IMDb, un 6,8 a Metacritic i un 5,6 a Filmaffinity.


Esperem per això que en la pel·lícula individual el Joker de Leto tingui una millor acceptació i si té d'haver una segona entrega de 'Suicide Squad' i la torni a dirigir David Ayer li donin més llibertat. Veurem en la versió domèstica les escenes eliminades o la versió Director's Cut, si millora o no la pel·lícula en si o l'actuació de Leto com a Joker. Tots sabem que era molt difícil millorar o superar la versió de Heath Ledger, però jo personalment trobo que li ha aportat el seu toc i estil Jared Leto.

Veurem l'any que ve la recepció que té 'Wonder Woman', a veure si refà l'empenta de Warner/DC o pel contrari queda a molta distància de Disney/Marvel com sembla que succeeix actualment.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada