Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 30 d’agost del 2016

'Batffleck'.

Com per ara no tenim títol per a la que serà la nova trilogia de 'Batman' dirigida i protagonitzada per Ben Affleck, qualsevol notícia relacionada utilitzaré aquest sobrenom.

Per el que sembla ja tindrem el primer enemic per a la pel·lícula individual, segons per el video que ha compartit l'actor a Twiter seria Slade Wilson més conegut com a Deathstroke.

        

Com no se insertar l'enllaç de Twitter us deixo el mateix video que ja està a Youtube. Teniu l'enllaç de Twiter insertat.

Sembla per això que es confirma el rumor que va haver-hi a principi de mes, quan els responsables de la sèrie Arrow, on vam poder veure aquest personatge -interpretat per Manu Bennett- van confirmar que ja no tornaria a aparèixer el personatge al estar lligat a un altre producció de DC.


Si bé ha estat Affleck qui ha realitzat la presentació oficial, és The Wrap qui matisa l'extensió i la importància que jugarà Wilson en la nova pel·lícula que Affleck està preparant al costat del flamant president de DC Entertainment, Geoff Johns.


Deathstroke és un personatge creat per Marv Wolfman i George Perez, i que va realitzar la seva primera aparició en 1980. Es tracta d'un mercenari i assassí dotat de sorprenents habilitats de combat, l'exhibició aconsegueix el seu punt culminant, diria jo, al fosquíssim arc de Identity Crisi, on bàsicament aniquila la major part dels pesos pesats de DC gairebé sense moure un múscul.


De moment es desconeix la identitat de l'actor que l'interpretarà, però els trets característics del personatge són: pel blanc amb perilla, "parche" en l'ull i edat madura. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada