Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 6 de gener del 2017

'Chucky'.

Universal Pictures va anunciar ahir el retorn de ‘El Muñeco Diabólico’, sota el títol ‘Cult of Chucky’, que es començaria a rodar el pròxim dilluns 9.

Aprofitant l’anunci, ens deixa amb un tràiler de presentació, amb imatges de les anteriors entregues. La pel·lícula però s’estrenarà directament en DVD a la tardo, a temps per Halloween.

        

Aquesta nova entrega estarà dirigida per Don Mancini,creador de la saga i responsable del guió de les dues últimes entregues ‘Seed of Chucky’ i ‘Curse of Chucky’, i torna per adquirir un caire familiar. Mentres que Brad Dourif torna per donar veu al ninot, la seva filla, Fiona Dourif, tornarà a interpretar a la jove Nica Pearce, com l’entrega anterior.

L’argument seria el següent: La jove, està ingressada ara en un psiquiàtric, com a suposada culpable dels crims comesos per Woody Chiflado en l’anterior pel·lícula, encara que està disposada a provar la seva inocencia amb l’ajuda del protagonista original, Alex Vincent, davant de Tiffany amant del psicòpata Chucky, també transformada en nina diabòlica.

Tota la informació a EW.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada