Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 16 de gener del 2017

'Deadpool 2'.

Collider ha parlat recentment amb els guionistes de ‘Deadpool 2’, Rhett Reese i Paul Wernick, als quals van preguntar sobre el futur de ‘X-Force’ en el cinema.

Sabem que Cable i Dominó apareixeran en aquesta segona entrega i hi ha rumors de que hi haurà una tercera entrega la qual seria sobre els ‘X-Force’. Comptant que 20th Century Fox estigui per la labor i no faci una franquícia a part.

De totes maneres els guionistes ens fan cinc cèntims de que ens trobarem a ‘Deadpool 2’ sobre els X-Force.

-Reese: Hi ha una responsabilitat que tenim amb l’univers dels X-Force, i crec que no decebrem als fans amb ‘Deadpool 2’ i després establint la base de X-Force i més enllà.

-Wernick: Mai volem decebre. Volem explicar la millor història de Deadpool que poguem. Però crec que tenim una responsabilitat de pensar sobre un univers més gran de la forma en que ho fa Marvel i començar a posar les peces al seu lloc. Algunes d’aquestes pel·lícules estan sobresaturades i casi ofeguen amb la necessitat d’establir divuit coses diferents que s’amortitzen a llarg termini i volem evitar aquesta responsabilitat en la mesura que no ens faci mal. Volem insinuar coses, volem planejar alguns personatges, i volem fer picades d’ullet, però som molt, molt conscients sobre assegurar-nos de que Deadpool està per damunt d’una pel·lícula de Deadpool.

-Reese: El seu propòsit no es establir als X-Force. Provablement establirà la base dels X-Force, però el nucli de la pel·lícula no serà posar la vista a una tercera pel·lícula. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada