Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 31 de gener del 2017

'The Batman'.

Batffleck ha anunciat que no dirigirà la pel·lícula individual que està preparant. Diu que es una responsabilitat molt gran i que no podria fer una bona pel·lícula estant davant i darrera de les càmeres al mateix temps. L’actor i director de ‘Live by Night’.

“Hi ha certs personatges que tenen un lloc especial en els cors de milions de persones. Interpretar aquest paper requereix concentració, passió, i la millor actuació que puc oferir. He acabat entenent que no puc fer els dos rols (director i actor) al nivell que requereix aquesta pel·lícula”, ha dit Ben Affleck.

“Conjuntament amb l’estudi (Warner Bros), he decidit buscar a un soci com a director, que col·laborarà amb mi en aquest film tant gran. Segueixo involucrat en ell. Ho farem, però ara mateix estic buscant un director. Segueixo extremadament compromès amb aquest projecte i vull tirar-lo endavant pels fans del món sencer”.

Warner, en una nota adjunta recollida també per Variety, ha comunicat que “recolza completament la decisió de Affleck”. Una actualització de Variety remet a les informacions sobre la “decepció”, això en paraules del mitjà (Variety), que ha suposat ‘Live by Night’, últim film estrenat recentment dirigit i protagonitzat pel propi Affleck, i que podria haver ocasionat pèrdues al estudi per valor de 75M$. En aquest sentit, les fonts del mitjà estatunidenc neguen que el rendiment de la pel·lícula hagi tingut algo a veure amb aquesta decisió.

P.D: Variety també ha exposat al primer candidat -“en un lloc força rellevant de la llista”-. Matt Reeves, director de la trilogia del ‘Planeta de los Simios’.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada