Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 16 de gener del 2017

'The Defenders'.

Entertaiment Weekly ha publicat recentment un extens reportatge sobre la pròxima sèrie de Netflix un cop s’hagi estrenat ‘Iron Fist’, ‘The Defenders’, i els seus protagonistes ens parlen una mica dels seus personatges.

Al final de la segona temporada de ‘Daredevil’, Matt Murdok (Charlie Cox) va revelar la seva identitat a Karen Page en un cliffhanger, però Cox ha confirmat que ‘The Defenders’ no rependrà després d’aquesta situació. La mort de Elektra ha estat molt dur per a Matt.

-Cox: Bé, han passat pocs mesos des del final de la segona temporada. Crec que han estat uns mesos durs per a ell. Va dur la mort de Elektra molt malament, crec que es sent responsable d’això. Una de les coses més grans que està intentant Matt, es protegir a la gent que estima, es per aquest motiu que amaga la seva identitat, i ha fallat. Ha tingut que carregar amb la mort d’un esser estimat, així que crec que està intentant passar pàgina.

Es gairebé com treure algú d’una addicció amb l’esperança de que serà més fàcil. Potser estigui una mica perdut, i el millor que pot fer es no involucrar-se amb la seva labor de vigilant. Quan el trobem al principi de ‘The Defenders’, no estic segur de que hagi trobat completament la pau amb aquesta idea. Crec que està fent el millor que pot en cada moment. Es troba entre l’espassa i la paret, que es el punt clau del seu problema des del principi de la temporada 1, ‘Hauria o no hauria? Que és més beneficiós per a la societat?’

Cox també ha parlat de com és ser el primer Defensor i com es va sentir al rodar la primera escena amb l’equip.

Pel que hem rodat, volen marcar la diferencia i ajudar a la gent. No estic convençut de que Jessica Jones sigui seria respecta això (riures), però paradoxalment en algunes coses, aquest grans poders són també la nostre gran culpa. Aquests personatges viuen amb una culpa i una soledat i es senten exclosos. Crec que es senten bitxos rars i han estat marginats. I sent tant trist com sona, també hi ha quelcom bonic en tot això. Hi ha alguna cosa humana en això.

Ara es el torn de Jessica Jones, la seva primera temporada va acabar amb Jones matant a Kilgrave, el depravat dolent que la turmentava amb el seu control mental. Després d’això, l’oficina de Alias Investigations no va fer més que omplir-se de trucades de clients potencials. En paraules de la pròpia Krysten Ritter (Jones):

Encara esta lidiant amb les conseqüències de Kilgrave, i ara esta tractant amb “l’èxit”, no gairebé. La gent vol que treballi per a ells, està tenint molt de treball, i no està llesta per a res d’això. No ha canviat, però el seu entorn si, i no hi ha manual de com existir en un món on ara ets popular.

Encara que als altres Defensors no els coneix, Cage va debutar a la sèrie de Jessica Jones com un interès amorós. Tot i això, sembla que no va ser suficient per a que Jones confiï en ells.

Ella es gloriosament la superheroina més reticent del món. Haurà de deixar que tres homes es fiquin a la seva vida quan no confia 100% en ells.
Canvia d’opinió constantment, per ser franca. No hi ha millors amics en Els Defensors. Això es una reunió forçada.

Segons Ritter, Jones ja ha passat temps intentant esbrinar coses de Daredevil. Ritter descriu la relació entre Jones i Daredevil com una dinàmica de gat i ratolí, encara que els papers no estant donats a això.

Torn ara per a Luke Cage, que al final de la seva primera temporada es va quedar en una posició peculiar sent enviat de nou a la presó de Seagate. Segons Mike Colter:

Es pot dir que Cage no estarà tota la temporada de ‘The Defenders’ entre reixes. Ha pogut netejar i lidiar amb el seu passat. La dificultat de Cage en la primera temporada es que te aquest secret, te això del que ha estat fugint i lidiar amb ell, i això es una gran carga que aguantar, això pesa sobre teu, això et canvia com a persona. Ara que això ja està resolt, crec que podem donar-li una forma diferent d’afrontar la vida.

En quant el seu paper a Los Defensores, Colter diu que Cage es el conciliador del grup.

Sóc el noi, la saviesa. Si vols assegurar-te de que alguna cosa funciona, fes-ho tot amb magnificència.

Finalment, Puny de Ferro no ha estrenat la sèrie encara (Març’17), pel que no es poden revelar detalls de Los Defensores que puguin comprometre el desenvolupament de la seva sèrie en solitari.

Es un noi jove. Hi ha exuberància amb la que ve Puny de Ferro que Luke Cage vol calmar els ànims. No pot ajudar, te una qualitat de saviesa contra joventut. Danny ve com un elefant en una botiga de terrisseria en algunes coses, i crec que Luke ha vist món i coneix certes coses. Es una combinació genial que funcionarà.

Com ja saben els fans, l’equip format per Cage i Rand es conegut en els còmics com ‘Héroes de Alquiler’, un grup que va debutar en els anys 70 amb motiu de l’obsessió de l’època amb l’explotació negra i les arts marcials. Colter diu que la versió de Netflix d’aquest duo estarà més arrelada a la cultura moderna.

Definitivament volem rendir homenatge als fans, però volem fer que tingui sentit en aquesta època.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada