Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 21 de gener del 2017

'James Cameron'.

Després de l’intent de rellançar la franquícia de Terminator amb ‘Terminator Genisys’ i que al 2019 s’exhaureixen els drets d’explotació i retornen al seu creador James Cameron, sembla a ser que podem veure una nova entrega en l’any que la primera pel·lícula compleixi el seu 35è aniversari.

James Cameron està negociant per avançat per produir el nou reinici (el 3r ja) d’aquesta saga un cop recuperi els drets, i ho farà amb la intenció de cedir el lloc de director a Tim Miller mestre dels efectes especials i director de ‘Deadpool’. Cameron per ara està immers en la creació i rodatge de les 4 noves entregues de ‘Avatar’.

El productor David Ellison (germà de Megan) continuarà cofinançant la pel·lícula després d’haver participat mitjançant Skydance a ‘Terminator Genisys’ i ja es troben en conversacions amb alguns autors “top” de ciència ficció que col·laborin en la confecció de la història.

        

Segons Deadline, aquest reinici exercirà irònicament també com el final de la saga, fet esperat per molts fans que han anat veient com la qualitat anava disminuint en cada nova entrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada