Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 12 de gener del 2017

'Han Solo'.

Lucasfilm/Disney ha fet oficial el fitxatge de Woody Harrelson per a la saga Star Wars en el spin-off de Han Solo.

La breu nota de premsa no diu res més, tant sols recorda la resta del repartiment: Alden Ehrenreich (Han Solo), Donald Glover (Lando Calrissian) i Emilia Clark.

Els directors de la pel·lícula són Phil Lord i Christopher Miller (21 Jump Street, La Lego Película). L’estrena esta fixada per al Maig de 2018, serà el segon spin-off allunyat de la saga dels Skywalker després de presentar aquest Nadal ‘Rogue One’. També a l’espera d’un tercer, que estaria centrat en el caça recompenses Boba Fett.

Fa uns dies Variety ja adelantava aquesta informació on deia que Harrelson seria el mentor de Han Solo en els seus primers anys, també que ha estat el primer en la llista de candidats i tenien en reserva a Christian Bale com alternativa.

Woody Harrelson te pendent d’estrena aquest estiu ‘La Guerra del Planeta de los Simios’ i aquest mes començarà el projecte més ambiciós de la seva carrera, dirigir i protagonitzar ‘Lost in London’, una pel·lícula rodada i emesa en directe, una cosa mai feta abans.

Serà el dia 19 de Gener quan faci aquesta proesa, que podran veure 550 cinemes dels Estats Units mitjançant streaming; després s’editarà convenientment per distribuir-la pels canals habituals. En la pel·lícula, Harrelson, juntament amb Owen Wilson i Willie Nelson, explicarà en clau de comèdia una història basada en fets reals sobre una de les nits més boges de la seva vida, en que va tenir un enfrontament amb les autoritats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada