Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 5 de gener del 2017

'Slender Man'.

Sembla a ser que després de molts intents per a dur a la gran pantalla l’adaptació del personatge Slender Man, creat l’any 2009 en un fòrum d’internet anomenat Something Awful per l’usuari Erick Knudsen (àlies ‘Victor Surge’), serà finalment adaptat.

Primer serà la HBO, qui presentarà el 23 de Gener el documental ‘Beware The Slenderman’, sobre el succés real del apunyalament d’una nena de 12 anys per part de dos nens de 14, els quals van dir a la policia que haurien estat obligats per aquest personatge a cometre l’agressió.

        

En segon lloc serà l’adaptació de ficció per Screen Gems, i que ha trobat director Sylvain White, responsable de ‘The Losers’.

‘Slender Man’ tindrà un guió de David Birke (guionista de ‘Elle’ per a Paul Verhoeven), començaran a rodar a la primavera i te previst profunditzar mite que rodeja aquesta figura, un individu de llargs braços i cames, sense rostre i vestit a traje i corbata, a qui es responsabilitza de la desaparició de milers de nens.

De la producció s’encarregarà Bradley Fischer, William Sherak i James Vanderbilt, el guionista de ‘Zodiac’ i ‘The Amazing Spider-Man’, entre d’altres, sota el segell de la productora Mythology Entertainment, qui va adquirir els drets d’aquest personatge l’any passat.

Tota la informació des de DHD.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada