Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 20 de setembre del 2017

'Akira'.
















Segons arriba des de Deadline, Warner Bros estaria en conversacions amb Taika Waititi (‘Thor: Ragnarok’), per a dirigir la versió en imatge real del Manga/Anime ‘Akira’.

Molts han estat els directors associats al projecte des de que es va anunciar: Ruairi Robinson, els germans Hughes, Daniel Espinosa, David Sandberg i fins i tot Jaume Collet-Serra.

La elecció del director es curiosa, donat que fins ara el que ha abundat en les seves pel·lícules és el humor, com per exemple  ‘What We Do in the Shadows’o ‘Hunt for the Wilderpeople’, inclòs aquesta tercera entrega -encara per estrenar- de ‘Thor’. ‘Akira’ està molt lluny d’aquesta mena de cinema i no sembla que sigui la història adient com per tenir humor. Pot ser que, degut a que les dues últimes pel·lícules, siguin d’aventures, que l’estudi contempli la possibilitat de contractar-lo per aquesta adaptació.

Sabem que la intenció de Warner és fer dues pel·lícules, però si finalment Waititi fos l’escollit, no s’hi posaria de seguida perquè abans té un altre projecte entre mans, que té previst començar a rodar la pròxima primavera. ‘Jojo Rabit’ una comèdia romàntica ambientada en la Segona Guerra Mundial i escrita per ell mateix.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada