Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dijous, 21 de setembre del 2017

'The Kid Who Would Be King'.

Fa ja uns quants mesos que es va parlar per primer cop de la nova pel·lícula de Joe Cornish (‘Attack the Block’) i co-guionista de Edgar Wright. ‘The Kid Who Would Be King’, és una aventura artúrica infantil per a 20th Century Fox, i ja ha començat la preproducció.

L’argument ens parla d’una pel·lícula d’acció i aventures en la que un grup de nois s’engresca en una aventura èpica en el moment en el que un d’ells, Alex, es troba amb la llegendària espasa Excalibur, i es veu obligat a mesurar forces amb la temible Morgana Le Fay.

El grup està pensat com una versió sui generis de “Los Caballeros de la Mesa Redonda”, començant per Lance (Tom Taylor ‘The Dark Tower’) i altres personatges sense identificar encara com Galahad, Kay o Gawain, que interpretaran Rhianna Dorris (The Secret Life of Boys) i debutant en aquesta pel·lícula Dean Chaumoo. El protagonista i descobridor de l’espasa l’interpretarà Louis Serkis (‘Taboo’) -fill de Andy Serkis-.


També s’ha sabut que tant Patrick Stewart com Rebecca Ferguson, estarien en negociacions per interpretar a Merlí i la la Maga dolenta de la pel·lícula; en aquest cas hi hauran dues versions del Mag Merlí, una interpretada per Stewart i la versió jove per Angus Imrie (‘Kingdom’).
La preproducció va començar a finals del mes d’Agost, a Cornualles, i l’inici de rodatge serà a finals de Estiu, com deia el diari local Cornwall Live.

I per finalitzar, dir que el fotògraf Mark Banks, ha informat en el seu compte de Twitter de que duia setmanes treballant amb Cornish, fent fotos per la costa Oest d’Anglaterra, per concretar l’estil visual de la pel·lícula i aprofitar els paisatges de la tardo.

La pel·lícula té fixada la data d’estrena per al 28 de Setembre de 2018.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada