Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

divendres, 15 de setembre del 2017

'All The Money in The World'.

Acaba de presentar-se el tràiler de la nova pel·lícula de Ridley Scott ‘All The Money in The World’. Però es una pel·lícula rodada exprés, ja que una pel·lícula en termes de rodatge normal sol passar entre un i dos anys abans no s’estrena; comptant el temps de rodatge, procés de post-producció, muntatge, màrqueting, distribució i quadrant dates en el calendari.

Doncs bé, el motiu pel que la pel·lícula s’hagi fet en tant sols dos mesos, entre Juny i Juliol, es degut a que té dos objectius: el primer és estar llesta per a l’època de premis comptant els actors de pes que surten en ella, i en segon lloc avançar-se a l’estrena de ‘Trust’, una nova antologia televisiva que prepara el director Danny Boyle per al canal FX i que precisament la trama de la seva primera temporada tracte el mateix tema. La sèrie de Danny Boyle s’estrena al Gener, un mes després que la pel·lícula de Ridley Scott, amb Donald Sutherland, Hillary Swank i Brendan Fraser.

‘All The Money in The World’ ens explica la història basada en fets reals, del segrest l’any 1973 de John Paul Getty III, hereu d’una família que s’ha fet rica amb els negocis petrolífers, a mans de la màfia italiana. Un casi irreconeixible Kevin Spacey dona vida al cap de família, qui es va negar a pagar el rescat que demanaven els segrestadors pel seu net; Michelle Williams és Abigail Harris, la mare del noi desesperada per recuperar-lo, i Mark Wahlberg interpreta a un ex agent de la CIA enviat a Roma a fer de interlocutor en el segrest.

       


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada