Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 20 de setembre del 2017

'Terminator'.


James Cameron ha anunciat avui una nova trilogia de la saga ‘Terminator’, basada en una història escrita pel propi Cameron i desenvolupada des d’una taula de guionistes formada per David Goyer, Josh Friedman (‘The Sarah Connor Chronicles’) i Charles Eglee, el co-creador conjuntament amb Cameron de la sèrie ‘Dark Angel’.

El comunicat l’ha fet en un esdeveniment privat de presentació de la primera entrega d’aquesta nova sèrie de pel·lícules, que dirigirà Tim Miller (Deadpool), i comptarà amb la presencia confirmada de Linda Hamilton com a Sarah Connor i Arnold Schwarzenegger. Tot i que ells estiguin en el repartiment principal, la història la protagonitzarà una noia d’uns 18 anys i ja ha començat la cerca d’actrius per a fer un càsting.

“Aquesta noia serà el centre d’una nova història”, ha dit Cameron, qui vol començar ja a “passar el testimoni a una nova generació de personatges del present i del futur amb Arnold i Linda com a eixos principals”.

Aquestes pel·lícules estan sent confeccionades com a seqüeles directes de ‘Terminator 2’ -en resum, que totes les que s’han fet a partir de T2, es com si no existissin-. Tenim que matisar però que cada pel·lícula serà auto conclusiva, per si la cosa no acaba de funcionar, “però amb l’avantatge que cada una tingui continuïtat amb l’altre i sigui tot en un”. Segons s’ha pogut saber de les declaracions que ha fet, no té la intenció de deixar-ho en l’aire com va succeir amb ‘Terminator Genisys’.

Aquesta nova trilogia estarà distribuïda per Paramount Pictures als Estats Units i per 20th Century Fox en el mercat internacional.

Schwarzenegger va dir fa unes setmanes que l’inici de rodatge estava fixat per al mes de Març de 2018, i que el primer esborrany del guió s’havia d’entregar aquest mes de Setembre.
Via THR.

P.D: ‘Avatar 2’ comença rodatge aquest dilluns 25.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada