Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 13 de setembre del 2017

'Suffer the Little Children'.

Nova adaptació a la vista d’una novel·la de Stephen King. Després de les adaptacions de ‘It’, ‘The Dark Tower’, ‘Gerald’s Game’, ‘1992’ i la sèrie de ‘The Mist’; ara arriben notícies de l’adaptació d’un altre llibre ‘Suffer the Little Children’ (Tenim que aguantar els nens petits), publicat l’any 1972 a la revista Cavalier i que el podem trobar a antologia de rondalles curtes ‘Malsons i Al·lucinacions’.

L’argument parla d’una professora que comença a dubtar del seu seny quan veu que un dels seus alumnes es converteix en una espècie de monstre. La seva paranoia comença a estendre’s cap a altres nens, amb el convenciment de no estar patint al·lucinacions i de ser la única persona amb la capacitat de resoldre el tema.

L’encarregat de l’adaptació serà Sean Carter, que aquest any ha dirigit la seva opera prima, ‘Keep Watching’, després de diversos curts metratges i molts anys com a muntador de peces incloses com extres en edicions domèstiques de pel·lícules Warner Bros. La producció serà de Craig Flores (que ja prepara un altre adaptació de King, ‘Rose Madder’), Nicolas Chartier (‘The Hurt Locker’) i Sriram Das (‘The November Man’).

Des de Deadline.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada