Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dissabte, 9 de setembre del 2017

'Reguitzell de Notícies Marvel'.


‘Avengers 4’
Comencem amb aquest reguitzell de notícies relacionades amb pel·lícules i/o sèries Marvel, amb un afirmació que afectarà a la història de Avengers 4. I es que fa cosa de 15 dies Jeremy Rener va publicar en el seu compte d’instagram una imatge reveladora del rodatge de la 4a entrega de Avengers, portant un nou pentinat, concretament una cresta Mohicana.
Després de penjar la imatge els fans ja van començar a especular en la possibilitat de que Ojo de Halcón adoptes un altre identitat a ‘Avengers 4’. MCU Exchange va confirmar que precisament això és el que succeirà. Segons la web, el personatge abandonarà la identitat de Ojo de Halcón per convertir-se en el samurai Ronin. També confirmen que un succés a ‘Avengers: Infinity War’, serà el que el durà a adoptar aquesta nova identitat més obscura, la web no va entrar en desvetllar detalls.

Una publicación compartida de Jeremy Renner (@renner4real) el


‘X-Men: Dark Phoenix’
Segons Jessica Chastain que està en el repartiment de la pel·lícula, no interpretarà a la Emperatriu Shi’ar Lilandra Neramani, tot hi que hi havien rumors al respecte mai es va confirmar oficialment. Ella ho va publicar al seu Instagram desmentint que anes a interpretar aquest personatge, però la publicació ha estat eliminada, encara que acompanyava la foto amb aquesta frase: “Ei nois voleu una exclusiva? No interpreto a Lilandra...
‘The Punisher’
A traves del nou número de la revista Empire, tenim una nova imatge de la sèrie ‘The Punisher’ que presumiblement s’estrenarà el mes de Novembre d’enguany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada