Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 de setembre del 2019

'Hawkeye'.


Des de Variety ens informen de que Disney+ ha ofert a l’actriu nominada al Oscar Hailee Stenfeld (‘True Grit’, ‘Bumblebee’, ‘Dickinson’) el paper per a interpretar a Kate Bishop a la pròxima sèrie de ‘Hawkeye’ protagonitzada per Jeremy Renner.

La sèrie limitada de ‘Hawkeye’ on Jeremy Renner rependrà el seu paper de Clint Barton, amb una història que presentarà a la seva protegida Kate Bishop. En els còmics, Bishop es converteix en següent Hawkeye després de Clint Barton i també esdevé membre dels Young Avengers. Disney encara no ha confirmat quins plans te per a Bishop, si tindrà sèrie pròpia en forma de spin-off o si apareixerà al MCU, però certament es una possibilitat. ‘Hawkeye’ s’estrenarà a la tardor del 2021 a Disney+.

Com ja n’he parlat, Disney està desenvolupant diferents sèries sobre el MCU, com ‘The Falcon and the Winter Soldier’, ‘Loki’ i ‘Wandavision’. Anthony Mackie, Sebastian Stan, Tom Hiddleston, Elisabeth Olsen i Paul Bettany, rependran els seus respectius rols dels films a les noves sèries.


Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada