Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 de setembre del 2019

‘Terminator Dark Fate’.


20th Century Fox ha presentat aquest dimarts al matí via el seu compte de Twitter, quatre nous cartells internacionals de ‘Terminator Dark Fate’. Sisena entrega de la franquícia, si les comptem totes i tercera si fem cas al que va declarar Cameron, que va dir que aquesta nova entrega amb els drets ja recuperats, es una continuació al seu ‘Terminator 2: Judgment Day’.

Aquesta nova entrega, Sarah i el T-800 han de protegir a Dani Ramos (Natalia Reyes), una jove que ha estat objectiu per a una nova raça de maquines. Afortunadament, tenen alguna còpia de seguretat. Mackenzie Davis és co protagonista interpretant a Grace, una soldat ciborg del futur, que va ser enviat de nou per a salvar a Dani.

Benvinguts al dia següent del Judici Final.

Linda Hamilton (Sarah Connor) i Arnold Schwarzenegger (T-800) tornen a reprendre els seus icònics papers a ‘Dark Fate’, dirigida per Tim Miller (‘Deadpool’) i produïda per visionari cineasta James Cameron i David Ellison. Continuant els successos descrits a ‘T2: Judgment Day’, ‘Dark Fate’ també compten en el repartiment principal amb Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna i Diego Boneta.

A continuació els cartells...





‘Terminator: Dark Fate’, te fixada la data d’estrena per al pròxim 01 de Novembre a USA i a casa nostre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada