Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 17 de setembre del 2019

'In The Tall Grass'.

Fa uns dies Netflix va compartir el primer cartell i la primera imatge de l’adaptació del relat curt de Stephen King i el seu fill Joe Hill, ‘In The Tall Grass’. Doncs bé ja tenim el primer tràiler complet.

L’argument és el següent: Cal i Becky DeMuth són dos germans que viatgen en cotxe per la Ruta 73 i decideixen para per descansar una estona, quan de cop i volta, escolten uns crits d’auxili d’un nen perdut entre l’herba alta que creix al costat de la carretera. Cal i Becky DeMuth són dos germans que mantenen una relació quasi telepàtica doncs les seves vides han pujat en el mateix tàndem des del seu naixement. Quan Becky es queda embarassada, decideix marxar a San Diego a casa del seus oncles fins que neixi el nadó. La unió entre els dos germans es tan forta que Cal deixa els seus estudis per acompanyar-la i creuar amb ella el país en cotxe. Fins i tot planegen junts el futur del nen. Però la casualitat intercedeix en el transcurs del viatge.

 Al mig dia decideixen fer una parada en el camí al costat d’un camp d’herba molt alta: Cal apaga la radio per tenir un moment de calma i Becky obre les finestres, per la calor que fa. Si hagués estat d’un altre manera, mai haurien sentit la veu d’auxili d’aquell nen atrapat en l’espessor. Decideixen endinsar-se en el camp i prendre diferents camins per poder trobar el nen l’abans millor. Per primer cop en la seva vida, els germans quedaran separats, tot i que sigui tant sols per uns metres d’herba. Però sense anar més lluny, mai havien estat tant lluny.

El repartiment està format per: Patrick Wilson, Will Buie Jr., Laysla De Oliveria i Harrison Gilbertson, amb un guió adaptat per el propi director, Vicenzo Natali (Cube).

A continuació el tràiler...

          


‘In the Tell Grass’, s’estrena aquest mes de Setembre al Fantastic Fest de USA del 19 al 26, el 27/09 al Vancouver International Film Festival i el 03 d’Octubre és el film inaugural del Sitges International Fantastic Film Festival. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada