Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 de setembre del 2019

'The Umbrella Academy Season 2'.


Segons Deadline Rita Arya (‘Humans’), Yusuf Gatewood (‘Good Omens’) i Marin Ireland (‘Y: The Last Man’), s’uneixen al repartiment de la segona temporada de ‘The Umbrella Academy’, la sèrie de súper herois.

Arya interpretarà a Lila, un camaleó que tan pot ser brillant o clínicament dement com la situació ho requereixi. Imprevisible, entremaliada i sarcàstica, la Lila està dotada de un pervers sentit de l’humor.


Gatewood interpretarà a Raymond, un líder nascut amb intel·ligència, serietat i la confiança de no haver de demostrar-ho mai a ningú. És càlid, dedicat i té la habilitat innata de desarmar-lo amb la mirada. Un marit devot, és el tipus de noi que tothom vol conèixer.


Ireland serà Sissy, una mare de Texas sense por i sense sentit que es va casar jove per moltes raons equivocades. Encara és primordial, desitjosa de redescobrir què li ofereix la vida i l’amor.


En la primera temporada, el mateix dia de 1989, inexplicablement neixen 43 nadons en dones aleatòries i sense connexió que no havien mostrat signes d’embaràs el dia anterior. Set van ser adoptats per Sir. Reginald Hargreeves, un industrial multimilionari, que crea ‘The Umbrella Academy’ i prepara els seus “fills” per a salvar el món. Però no va sortir segons els plans. En els anys d’adolescència, la família es va fracturar i l’equip es va dissoldre. Ara, sis supervivents dels trenta membres es reuneixen després de les noticies de la mort de Hargreeves’. Luther, Diego, Allison, Klaus, Vanya i número cinc, treballen junts per resoldre un misteri que envolta la mort del seu pare. Però l’estranya família torna a començar a separar-se per les seves divergents personalitats i habilitats, per no parlar de l’amenaça imminent d’una apocalipsi global.

La sèrie està produïda per Universal Cable Productions per a Netflix. Steve Blackman (‘Fargo’, ‘Altered Carbon’) tornrà a exercir de productor executiu i showrunner per a la segona temporada, amb els productors executius addicionals Jeff F. King (‘Hand of God’), Bluegrass Television, i Mike Richardson i Keith Goldberg de Dark Horse Entertaiment. Gerard Way i Gabriel Bá en seran els productors co-executius.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada