Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 25 de setembre del 2019

'Malignant'.

El director James Wan, ha compartit en el seu instagram la primera foto darrera les càmeres del seu pròxim projecte secret de terror i que revela el títol del film, ‘Malignant’, ja que la filmació comença oficialment per a New Line Cinema la darrera col·laboració amb Wan. Mentre tant, des de Deadline ens traslladen que Michole Briana White (Encino Man) i Jacqueline McKenzie (Pine Gap) han signat per unir-se al càsting.


White i McKenzie s’uniran als ja confirmats anteriorment per al repartiment, Annabelle Wallis (Annabelle), Jake Abel (Supernatural), George Young (Contaiment) i Maddie Hasson (Mr. Mercedes).

El film, del qual per ara no es sap l’argument, però es basa en una història co-escrita entre el director i la seva novia Ingrid Bisu, amb la que es va casar recentment el director australià de 42 anys. Wan també produirà el film a traves de la seva productora Atomic Monster al costat de Michael Clear. El film està finançat per Starlight Media i Midas Innovation, que distribuiran a la Xina i New Line s’encarregarà de la distribució restant. Aparentment ‘Malignant’ no te cap relació amb la novel·la gràfica publicada pel propi director Malignant Man, lligada anteriorment en un llargmetratge de Fox, tot i tenir el mateix títol, en un principi no tenen cap relació.

‘Malignant’, encara no te data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada