Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 25 de setembre del 2019

'The Council'.

El que fos conegut amb el sobrenom de ‘Mister Untouchable’, en la portada del New York Times Magazine del 05 de Juny de 1977, posant amb estil per al diari mentre en aquest es preguntaven com la justícia no podia parar-li els peus, va morir el Juny de 2012, i amb la seva mort, es va obrir la veda per adaptar la vida del que fos el principal traficant de heroïna del New York de finals dels 60 i 70.


Segons Collider, Will Smith ja està a bord del projecte de ‘The Council’, el film de Netflix que adaptarà la vida d’aquest traficant, que apareixia interpretat per Cuba Gooding Jr. en un paper secundari a ‘American Gangster’. Ja que en aquest títol se’l retratava més com un aprenent més audaç i ambiciós que el Frank Lucas interpretat per Denzel Washington. D’alguna manera es va convertir en el seu principal competidor i antítesi, sense cap tipus de discreció, vestint de luxe i convertint-se en un nom conegut en la societat de l’època.


El títol del film fa referencia al consell de traficants que va fundar, incloent a capós de la màfia Italiana, untament amb Joseph “Jazz” Hayden, Wallace Rice, Thomas “Gaps” Foreman, Ishmael Muhammed, Frank James i Guy Fisher l’any 1976. En la portada que podem veure aquí dalt va ser un ostentació de força que li va tocar la moral al llavors president dels Estats Units, Jimmy Carter, que va posar tota la maquinaria pertinent a funcionar amb el fi de que es pogués processar a Barnes, que acabaria entrant a presó el Gener del 1978 després de ser processat per narcotràfic. No sortiria de la presó fins el 2007, any en el que s’estrenaria un documental de la seva vida i en el que el New York Magazine aconseguiria seure juntament amb Frank Lucas, amb el que no es parlava des de feia 35 anys. Lucas, curiosament, va morir el passat mes de Maig, sobrevivint a qui, en el seu dia, el passes per davant.

‘The Council’, està escrita per Peter Landesman, que ja va treballar amb Smith escrivint i dirigint ‘Concussion’. La informació de Collider i altres mitjans no fan referència a que tingui ja director associat, però es força possible que Landesman repeteixi com a tal amb Smith exercint també de productor executiu.

Des de Collider


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada