Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 5 de setembre del 2019

'Nightmare Allen'.


D’aquest projecte en vaig parlar per primer cop el desembre del 2017, fins avui no he tingut més constància de cap informació o no vaig estar atent quan en va sorgir nova informació. Però bé anem-nos a posar al dia d’aquest projecte de Guillermo Del Toro.

Des de Deadline ens informen de que Rooney Mara (‘A Ghost Story’) s’incorpora al càsting d’aquest film. Mara, que és coneguda per els seus papers a ‘The Social Network’ (2011) i Carol a ‘The Girl with the Dragon Tatto’ (2015), ha estat incorporada per interpretar a Molly, el més proper a Stan (Bradley Cooper) el veritable amor que van apendre mentre actuen en un circ ambulant a Chicago.


‘Nightmare Allen’, estarà escrita entre Del Toror i Kim Morgan, basat en una novel·la de William Lindsay Gresham, el qual es va adaptar al cinema l’any 1947 i dirigida per Edmund Goulding i protagonitzada per Tyrone Power i Joan Blondell. És la història de Stanton “Stan” Carlisle, un estafador que decideix unir forces amb una vident per endur-se els diners dels rics crèduls de l’alta societat de Chicago. Essent com és una pel·lícula profundament immersa en el gènere noir, no succeeix molt fins que tot el pla se’n va en orris, en un relat de degradació humana on l’alcohol hi juga un paper força important.

El càsting està compost pels següents actors: Bradley Cooper (‘A Star is Born’), Cate Blanchett (‘Where’d You Go, Bernadette?’), Toni Collette (‘Hereditary’), Rooney Mara (‘The Girl with the Dragon Tatto’), Ron Perlman (‘Hellboy’), Mark Povinelli (‘Water for Elephants’) i Michael Shannon (‘The Shape of Water’) i Richard Jenkins està en converses també per incorporar-se.











‘Nightmare Allen’, encara no compte amb data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada