Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 11 de maig del 2020

'CBS Series'.

Després d’uns dies de renovar la llista de la majoria dels primetime, CBS ha anunciat que ha donat ordres per a una sèrie completa de la seqüela de ‘The Silence of the Lambs’, Clarice; la comèdia protagonitzada per Thomas Middleditch i Annaleigh Ashford ‘B Positive’ i un reboot de ‘The Equalizer’ protagonitzada per Queen Latifah, segons TheHollywood Reporter.

Ambientada a l’any 1993, sis mesos després dels esdeveniments de ‘The Silence of the Lambs’, Clarice es submergeix profundament en la història personal no explicada de l’Agent del FBI Clarice Starling mentre torna al terreny per a perseguir assassins en sèrie i depredadors sexuals mentre navega pel món polític d’alt risc de Washington D.C.

La Starling de Rebecca Breeds es descriu com brillant i vulnerable. Es va graduar Magna Cum Laude per la UVA amb una doble especialització en Psicologia i Criminologia. La seva valentia li dona llum interior que atrau als monstres i bojos cap a ella. La seva complexa composició psicològica prové d’una infància desafiant, i el seu impuls prové de la seva necessitat d’escapar de la càrrega dels secrets familiars que l’han perseguit durant tota la seva vida. El personatge ha estat interpretat prèviament per Jodie Foster, qui va guanyar el seu segon Premi de l’Acadèmia a la Millor Actriu pel seu paper a ‘The Silence of the Lambs’ i la guanyadora d’un Oscar Juliane Moore a ‘Hannibal’ l’any 2001.

Basat en la novel·la de Thomas Harris, el film ‘The Silence of the Lambs’ va ser dirigit per Jonathan Demme (Rachel Getting Married) a partir d’un guió adaptat per Ted Tally. Va ser protagonitzada per Jodie Foster i Anthony Hopkins en els seus papers icònics com a Clarice Starling i el Dr. Hannibal Lecter. A més del seu èxit crític i comercial va fer una taquilla de $272.753.884 a nivell mundial, el film va escombrar en les 5 categories principals en els 64ns Premis de l’Acadèmia, incloent: Millor Pel·lícula, Millor Director, Millor Guió Adaptat i Millor Actor i Actriu per les increïbles actuacions de Foster i Hopkins. Julian Moore va recollir el rol de Clarice Starling en la seqüela de Ridely Scott l’any 2001, i si la sèrie de televisió Hannibal hagués continuat, el productor Bryan Fuller volia a Ellen Page per interpretar a Clarice Starling.

La sèrie serà escrita i produïda executivament pels col·laboradors freqüents Alex Kurtzman (Star Trek: Discovery) i Jenny Lumet, els quals actualment també treballen junts en la pròxima sèrie de CBS, ‘The Man Who Fell to Earth’.

El reboot de ‘The Equalizer’ serà una nova versió de la sèrie clàssica i la franquícia cinematogràfica. Seguirà la història del personatge de Queen Latifah com una figura enigmàtica que utilitza les seves diverses habilitats per ajudar a aquells que no tenen a on anar. La sèrie serà escrita per Marlow i Miller, els quals actuaran com a showrunners.

La sèrie serà produïda per Latifah, Marlowe, Miller i Debra Martin Chase de Martin Chase Productions al costat del creador original de la sèrie Richard Lindheim i Shakim Compere de Flavor Unit. És una producció de Universal Television i CBS TV Studios amb John Davis i John Fox de Davis Entertaiment també actuaran com a productors executius.

La sèrie original va ser creada per Michael Sloan i Richard Lindheim, que es va emetre durant quatre temporades des de 1985-1989 en la xarxa CBS. Va estar protagonitzada pel difunt actor angles Edward Woodward, qui va interpretar el paper de Agent de intel·ligència retirat Robert McCall. La sèrie The Equalizer es va adaptar en dos films protagonitzats pel guanyador de dos Oscars, Denzel Washington, que van recaptar un total de $382.730.895 entre les dues a nivell mundial.

Creat pel escriptor de ‘Mom’ Marco Pennette, ‘B Positive’ segueix a un pare divorciat (Middleditch) que necessita un donant de ronyó, i en el seu moment de desesperació coneix a Gina, una dóna dura del seu passat que li ofereix donar el seu ronyó, i els dos comencen a formar un vincle improbable que canviarà les seves vides.

El personatge de Middleditch, Drew, es descriu com un “terapeuta que es guanya la vida tractant d’arreglar els problemes d’altres persones” i “educat, aficionat i neuròtic” que mancat d’habilitats socials. La seva ex esposa, Julia, serà interpretada per la freqüent col·laboradora de Lorre, Sara Rue (Two and a Half Men).

Gina, la dóna de Drew i els somnis del seu ronyó, serà interpretada per Annaleigh Ashford (Masters of Sex), amb l’alumne de ‘You’re the Worst’, Kether Donahue, també per al paper regular de Leanne, descrita com una “noia de disbauxa”.

La sèrie serà produïda executivament per Lorre i Pennette, amb Warner Bros. TV adjunta en un dels dos pilots de Lorre al costat de United States of Al protagonitzat per Parker Young (Imposters) i Adhir Kalyan (Rules of Engagement). Lorre actualment treballa en ‘Mom, Bob Hearts Abishola’ i ‘Young Sheldon’ llestos per a futures temporades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada