Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 31 de maig del 2020

'Wolfman'.


Després del èxit d’aquest any amb ‘The invisible Man’ de Leigh Whannell, Universal està buscant accelerar a fons en el reboot de la seva icònica franquícia ‘Wolfman’ amb Ryan Gosling (The Nice Guys, La La Land) actualment en el centre de la diana i la cerca d’un director cada cop més estreta, segons Variety.

Les fonts informen que els executius del estudi de Hollywood s’han reunit amb els directors el mes passat amb l’esperança de prendre una decisió sobre qui dirigirà el projecte, i tot i que no hi ha cap cineasta que lideri la llista, Cory Finley, ‘Bad Education’ per a la HBO, és un dels directors en converses per fer-se’n càrrec.

Segons els informes, el propi Gosling tenia la intenció de liderar el projecte i dirigir-lo en un punt, el que hauria sigut la seva segona aventura darrera de les càmeres després de ‘Lost River’ de 2014, però després de les converses amb l’estudi, ambdues parts van acordar que seria millor per al nominat al Oscar ser tant sols el protagonista del film.


El film, basat en una presentació del propi Gosling, serà escrit per Lauren Schuker Blum i rebeca Angelo, coneguda per treballar a ‘Orange is the New Black’ de Netflix, tot i que es desconeix els detalls del argument en aquest moment, es creu que estarà ambientat en l’actualitat i segueixi els passos de ‘Nightcrawler’, protagonitzat per Jake Gyllenhaal.

El projecte de Gosling marca un dels pocs en els que l’estudi busca ajuda per donar vida després del fracàs financer i crític dels seu intent de franquícia interconnectada, Dark Universe, que va començar amb el film de Tom Cruise, ‘The Mummy’. Amb l’estudi buscant enfocar-se en més projectes impulsats per personatges i cineastes en lloc d’un gran pressupost de franquícia, actualment estan treballant amb Paul Feig per a una comèdia de terror corossover amb el Dark Universe, així com prenent els tons de James Wan i John Krasinski per altres adaptacions de la seva biblioteca clàssica de monstres. Mentre el Dark Universe original encara estava en joc, l’estudi estava intentant que Dwayne Johnson interpretes al Home Llop.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada