Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 3 de maig del 2020

'Patty Jenkins'.


Amb sort, ‘WW84’ s’estrenarà d’aquí tres mesos aproximadament el 14/08/2020, però la directora Patty Jenkins ja està rebent preguntes sobre la tercera entrega cinematogràfica de Diana Prince/Wonder Woman. Jenkins va revelar prèviament que la història de ‘Wonder Woman 3’, juntament amb la d’un possible spin-off de ‘Amazons’, ja ha estat traçat. Tot i això, passarà un temps abans de que ella comenci a construir aquestes idees en quelcom concret. Mentre parlava amb Total Film (des de GamesRadar), Jenkins va confirmar que es prendrà un descans de la franquícia després de que ‘WW84’ s’estreni aquest estiu.

“No concretaré cap nova idea fins que s’estreni aquest film, perquè vull donar-me una neteja de paleta i tenir la ment fresca”, va dir Jenkins. “Però si, hi ha un arc (argumental) que tinc en ment per al primer film i després un per el segon film i després per al film spin-off ‘Amazons’ i després per al tercer film de Wonder Woman”.

El desig de Jenkins és allunyar-se breument del univers de DC, després de promocionar ‘WW84’ per ara sense precedents. Després del respectuós film original de 2017, Jenkins va dirigir la seva atenció a la mini sèrie de TNT ‘I Am the Night’. Jenkins també va confirmar que no té plans de sentar-se en la cadira de directora per als spin-off de ‘Amazons’.

“Espero no dirigir-lo”, va afegir Jenkins. “Intentaré realment no fer-ho. No serà fàcil. Però [el coguionista de WW84 i ex president i director creatiu de DC Entertaiment] Geoff Johns i jo se’ns va ocorre la història i vam vendre el llançament i ho posarem en funcionament. El produiré, segur”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada