Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 10 de maig del 2020

'Children of the Corn remake'.


A principis de mes, THR va confirmar que el productor Lucas Foster (Ford v Ferrari, Morbius) i el director Kurt Wimmer (Equilibrium) han estat filmant en silenci la seva nova versió de ‘Children of the Corn’ a les afores de Sydney, Australia, tot i les lleis de bloqueig emeses en tot el país el 23 de Març. Foster va assegurar una “excepció a les regles generals de la quarantena” al treballar estretament amb la junta de filmació estatal, Screen NSW i Safework NSW per a dissenyar protocols per a la producció.

Screen NSW va emetre una declaració de que la producció de ‘Children of the Corn’ ha “reduït significativament el volum del seu repartiment i equip i està implementant protocols de salud i seguretat en línia amb les restriccions governamentals per als llocs de treball...i està mantenint informada a la policia local sobre la seva operació”.

Segons el Daily Mail, la policia va ser cridada a assistir al set el mes passat per reclams que l’equip estava ignorant les lleis de distancia ordenades per el govern per evitar la propagació del COVID-19. El mitjà va compartir que Foster va negar anar en contra de les regles de distanciament social quan l’equip va filmar a les afores de Sydney, dient: “El nostre equip sembla estar més a prop del que realment estan”.

Foster va aclarir que se li havia donat permís per a filmar la pel·lícula sempre que complís amb les estrictes regulacions de NSW. Foster  va emetre la següent declaració a Daily Mail Austràlia: “Hem treballat incansablement per a re-configurar l’horari de rodatge i implementar una sèrie de mesures de salut i seguretat, que Safe Work NSW ha revisat per a garantir el compliment. Els mitjans de comunicació estan fent servir teleobjectius extrems, el que dona la falsa impressió de que el nostre equip sembla estar més a prop del que realment estant. Com a lloc de treball, volem mantenir a les persones treballadores tot el temps que puguem de manera segura, ja que el Govern ha demanat a les empreses que ho facin. Tant aviat com no puguem mantindré a resguard al nostre repartiment i equip, per suposat, que farem una pausa en la producció”.

Un portaveu de Screen NSW va dir en un comunicat: “La producció va proporcionar a Screen NSW la confirmació de que els protocols de seguretat i salut de COVID-19 s’estan complint i manté a la policia local informada sobre la seva operativa”.

L’adaptació del film ‘Children of the Corn’ de 1984 de la novel·la del mateix nom, de Stephen King, va ser dirigida per Fritz Kiersch i escrita per George Goldsmith. El film va estar protagonitzat per Linda Hamilton i Peter Horton i va recaptar $14,6M en la taquilla. El film es va centrar en una jove parella que va quedar atrapada en una ciutat remota on un perillós culte religiós de nens que creu que tots els majors de 18 anys han de ser assassinats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada