Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 10 de maig del 2020

'M. Night Shyamalan Project'.

Després de explorar els gèneres de terror i el thriller amb l’aclamat ‘My Firend Dahmer’ i ‘Hereditary’, Alex Wolff està llest per a tornar al gènere de batecs forts ja que actualment està en converses per a un paper principal en el pròxim thriller per ara sense títol de M. Night Shyamalan de universal, segons Collider.


*UPDATE: Les fonst ara informen de que al costat de Wolff, Shyamalan ha entrat en converses amb Eliza Scanlen (Little Women), Thomasin McKenzie (True History of the Kelly Gang), Aaron Pierce (Krypton) i Vicky Krieps (Phantom Thread) per a rols principals en el projecte secret. Des de The Wrap.

L’escriptor de 49 anys escriptor/director de la “Eastrail 177 Triology”, va utilitzar el Twitter el dimarts per anunciar que havia començat el primer càsting dels seus dos thrillers per ara sense títol establerts a Universal i les fonts informen que el paper de Wolff seria el tercer protagonista del film.


El contingut d’alt concepte de Shyamalan ha captat constantment l’atenció del públic en tot el món durant quasi dues dècades, havent acumulat més de $3,3 bilions a nivell mundial. El projecte més recent per a Universal ha estat ‘Glass’, la culminació del seu “Eastrail 177 Triology”, amb la que va obtenir $246.999.039 essent número u durant 3 setmanes seguides durant la seva estrena l’any 2017, mentre que ‘The Visit’ del 2015 va obtenir $98.450.062 a nivell mundial i va ser una dels films de terror més taquillers del any. Havent finançat independentment els tres films amb un pressupost de producció d’uns $35M, Glass, Split ($278,4M) i The Visit han recaptat entre les tres uns $623.903.459 en tot el món. De la mateixa manera finançarà els seus dos pròxims films.

Mentre va començar la seva carrera amb el film de comèdia musical a Nickelodeon i la sèrie ‘The Naked Brothers Band’, el temps de Wolff a la gran pantalla ha ascendit des de la seva aparició a ‘Patriots Day’ de Peter Berg, que va seguir amb ‘My Friend Dahmer’, la reinventada franquícia ‘Jumanji’ en les dues entregues en les que interpreta al personatge de Dwayne Johnson en el món real i ‘Hereditary’. Actualment el podem veure en el drama de HBO ‘Bad Education’ al costat de Hugh Jackman, així com en el pròxim drama ‘Castle in the Ground’, en el que és protagonista al costat de Imogen Poots (Vivarium), que està programada per arribar el pròxim 15 de Maig en VOD (Video on Demand). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada