Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 1 de maig del 2020

'The Matrix 4'.


Abans de fer el seu debut com a director de la exitosa franquícia ‘John Wick’, Chad Stahelski i David Leitch van ser millor coneguts pel seu treball com a directors de acrobàcies en molts projectes de gran èxit, inclosa la trilogia original de ‘Matrix’ i ara sembla que estan llestos per tornar a la franquícia per aquesta quarta entrega.

En una entrevista amb Collider, Stahelski va revelar que el projecte és “increïblement divertit” i que per aquells que en són fans de la trilogia original, “estimaran això” i que està “tornant amb venjança”.

“Van ser realment genials. Ens van demanar que ajudéssim amb la coreografia i alguns entrenaments físics per als actors”, va dir Stahelski. “Estic ajudant una mica per a una seqüència. Lana va tornar amb molt d’amor per a tenir una reunió pseudo-familiar, així que ha estat molt divertit. Ha estat bo tornar a veure molts membres de la tripulació. Hem acabat amb una seqüència a San Francisco abans de que comences la pandèmia”.

També va confirmar que el seu treball i el de Leitch en el film és més d’una posició conceptual davant a un treball de segona unitat com en els films originals.

“Es tracte del concepte creatiu d’algunes de les coreografies i donar suport amb coses”, va explicar Stahelski. “A més de Matrix, la majoria de les seves coses...el que fa que [Lana] sigui tant genial es que dirigeix la seva pròpia acció. Hem tingut directors de segona unitat en algunes de les matrius sols per la logística involucrada. Però últimament, i especialment a ‘The Matrix 4’, està dirigint la seva pròpia acció. Les segones unitats per a ells són principalment mesures establertes, els costats B d’algunes de les composicions per alguns llocs. Però Lana, ella fa la seva pròpia acció. Ella ho entrellaça amb les coses de la unitat principal, pel que les seves coses es veuen tant bé”.

La reunió per al trio és una que no sols els fans han estat esperant, sinó també per als cineastes i Leitch va dir a comingSoon.net al mes d’Octubre durant la presentació de ‘Hobbs & Shaw’ que faria qualsevol cosa per a ser part del projecte si Wachowski el truques, “inclús un càtering!”

Lana Wachowski ha coescrit el guió amb Aleksander Hemon i David Mitchell, i també dirigirà el film. El director de fotografia guanyador d’un premi de la Acadèmia John Toll (Legends of the Fall, Braveheart) estarà en aquesta seqüela, reemplaçant a Bill Pope, qui va ser el director de fotografia de la trilogia original.

Els detalls del film no han estat revelats, tot i el final del film ‘The Matrix Revolutions’ al any 2003, tampoc deixen les coses gaire clares per on aniran.

La quarta entrega comptarà amb el següent repartiment: Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss i Jada Pinkett Smith, repetint els seus icònics papers com a Neo, Trinity i Niobe. En el repartiment principal també hi podrem trobar a Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Toby Onwumere i Yahya Abdul-Mateen II, de qui es diu que interpretarà a un jove Morpheus. També es va anunciar recentment que Lambert Wilson podria tornar a interpretar al dolent Merovingian.

Els tres films anteriors: The Matrix (1999) i $463.517.383 recaptats, The Matrix Reloaded (2003) i $742.128.461 recaptats i The Matrix Revolutions (2003) i $427.343.298 recaptats, van recaptar un total de $1.632.989.142. ‘The Matrix Revolutions’ va ser el primer film que es va estrenar simultàniament en tots els països a la mateixa hora.

‘The Matrix 4’ te prevista l’estrena el pròxim 21 de Maig de 2021 a USA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada