Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 1 de juny del 2020

'Daniel Espinosa Project'.


Good Films Collective ha començat a reunir una sèrie de projectes amb grans noms adjunts, inclòs un film biogràfic centrada en l’assassinat del dissident nascut a Aràbia Saudita, Jamal Khashoggi amb Daniel Espinosa (Morbius) adjunt per a dirigir, segons Deadline.

El film, titulat ‘The Execution’, serà un “drama narratiu” centrat en els esdeveniments de fons que van conduir al assassinat de Khashoggi, qui va ser columnista del Washington Post assassinat i desmembrat després d’entrar al Consulat de Aràbia Saudita a Estambul per a obtenir una llicència de matrimoni i explorarà els motius darrera del assassinat i les seqüeles de la seva mort.

El projecte serà escrit per el guionista de ‘Kon Tiki’, Petter Skavlan i dirigit per Espinosa, amb el Cap de Good Films Collective Miriam Segal llesta per a produir el projecte per al estudi independent.

Després de fer el seu debut el 2010 amb el thriller criminal aclamat per la critica, ‘Easy Money’, Espinosa va fer el seu debut en llengua anglesa amb el thriller d’acció ‘Safe House’ el 2012 i protagonitzat per Denzel Washington (The Equalizer 1 & 2) i Ryan Reynolds (Free Guy), que es va estrenar amb critiques variades i amb uns $208M havent costat $85M. Inicialment tenia una seqüela programada que du llarg temps en desenvolupament. Després va seguir amb el thriller històric ‘Child 44’ que va ser un fracàs, Espinosa va tornar al camí d’un gran pressupost amb el film de ciència ficció/terror del 2017 ‘Life’, reunint-se amb Reynolds, que va rebre critiques generalment positives per part dels crítics, tot i que no va rebre el retorn a la taquilla, ja que va costar $58M i tant sols va recaptar a nivell mundial $100,5M.

El seu pròxim obra es presenta en la pròxima entrega del Univers Marvel de Sony, ‘Morbius’, protagonitzada per JAred Leto (Dallas Byers Club) com l’antiheroi vampir principal de Marvel, que actualment està programat per estrenar-se el 19 de Març de 2021.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada