Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 17 de juny del 2020

'Balestra'.

L’estrella de ‘Westworld’ i el MCU, Tessa Thompson, manté plena la seva pròxima llista de  producció ja que ha signat per a protagonitzar el thriller psicològic ‘Balestra’ al costat de Marwan Kenzari (Aladdin), segons Deadline.

El film, que està essent escrit per Imran Zaidi en una història original de Aron Eli Coleite, es centrarà en la deshonrosa competidora Joanna Bathory (Thompson), qui està desesperada per un retorn Olímpic. Presionada pel seu marit i entrenador Rafe, rep un prototip de dispositiu que li permet estendre el seu entrenament en els somnis, creant sons lúcids. Però a mesura que la realitat comença a desdibuixar-se després de conèixer a un estrany anomenat Elliot, es troba atrapada en la seva pròpia xarxa de desitjos subconscients i realitat insatisfeta.

El projecte, que serà dirigit per Nicole Dorsey (Black Conflux), serà comprat en el pròxim mercat virtual de Cannes per Mister Smith, Endeavor Content i CAA Media Finance i serà produït per Pierre Even (The Hummingbird Project) i produït executivament per Thompson, Aron Eli Coleite (Locke & Key) i Brian Kavanaugh-Jones, Fred Berger i Rian Cahill de Automatik.

“Igual que l’esport que explora Balestra, la concepció d’aquesta peça és nítida i captivador: es una mirada fascinant al preu de guanyar, i en quins problemes es poden convertir-se els somnis quan el nostre sentit de l’autoestima, realitat i identitat estan massa units per ells”, va dir Thompson. “Embarcar-me en aquest viatge, tant davant l’objectiu com darrera d’ell, amb Nicole Dorsey i aquest equip fenomenal és un somni per a mi, un molt bonic”.

‘Balestra’, actualment es troba en preproducció, amb l’inici de la fotografia principal datada entre els compromisos actuals de l’estrella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada