Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 20 de juny del 2020

'The Chain'.

Mentre el públic encara espera neguitosament el seu pròxim film de terror psicològic, Edgar Wright (Last Night in Soho) ja ha planejat un altre nou projecte amb una adaptació de la novel·la més venuda el 2019 de Adrian McKinty, The Chain, segons Deadline.

El film, que està essent escrit per Jane Goldman (X-Men: First Class), explica la història de Rachel, qui s’assabenta de que la seva filla d’onze anys ha estat segrestada i es veu obligada a segrestar a un altre nen per a rescatar-la, amb aquests pares tenen que segrestar a un altre nen per a que la filla de Rachel sigui alliberada. Si ni Rachel ni els pares del nen que segresta continuen, la filla de Rachel serà assassinada, convertint-la en part de The Chain, un terrífic i maliciós pla de segrest de cartes en cadena que converteix als pares de víctimes en delinqüents.

El projecte es va establir originalment a Paramount Pictures abans de la publicació de la novel·la el Juliol passat, però l’acord entre el estudi i la editorial LittleBrown/Mulholland mai es va dur a terme, deixant els drets oberts per a que Universal es sumi a un acord de set xifres.

El film serà produït per Eric Fellner i Tim Beavan de Working Title al costat de Wright i la sòcia productora Nira Park a través de la seva recent productora Complete Fiction i Shane Salerno de The Story Factory. La novel·la ha estat publicada en 41 països i es va convertir en un èxit de vendes en 20 d’ells i ha fet en 25 llistes la millor del any, i l’editorial encara s’ha endarrerit la publicació d’una edició de butxaca, ja que segueix sent una gran venda.

Wright recentment s’ha col·locat darrera de les càmeres per al thriller psicològic ‘Last Night in Soho’, que ha coescrit amb Krysty Wilson-Cairnes (1917), que originalment havia d’arribar als cinemes el pròxim 25 de Setembre de la mà de Universal Pictures i Focus Features, però degut a la pandèmia mundial, la data d’estrena serà el pròxim 23 d’Abril de 2021.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada