Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 2 de juny del 2020

'Kill Them All'.

Segons The Hollywood Reporter, Paramount Pictures està en procés de desenvolupar una adaptació cinematogràfica de la novel·la gràfica d’acció de Oni Press titulada ‘Kill Them All’, amb la directora de ‘Yelling to the Sky’, la cineasta Victoria Mahoney, en negociacions per a dirigir el film. Si l’acord avança, aquest projecte seria el primer gran film de Mahoney en el que seria la directora principal.

Publicat per primer cop l’any 2015, Kill Them All està escrit per Kyle Starks, qui també va co-il·lustrar la novel·la amb Luigi Anderson. Es descriu com una carta d’amor als films d’acció de la dècada de 1990 on explica la història d’un assassí traït en una campanya de venjança i un ex policia que veu molt i que s’uneix per derrotar a un senyor del crim. El seu nèmesi governa des del cap damunt d’un edifici de 15 pisos a Miami, pel que el duo haurà d’anar pis per pis tallant assassins, homicides, caps de bandes de Luchadore, ex parelles i treballadors d’oficina.


L’adaptació cinematogràfica estarà escrita per James Coyne amb Josh Appelbaum i André Nemec (Mission: Impossible – Ghost Protocol) com a productors. Paramount va recollir els drets de la novel·la el Febrer de 2019.

Mahoney es més coneguda per fer història com la primera dona i persona de color en dirigir un film de Star Wars, quan J.J. Abrams la va contractar com a directora de segona unitat de ‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ de Lucasfilm. També va dirigir anteriorment episodis de sèries de televisió com Queen Sugar, Gypsy, You, I Am the Night i el més recent, un episodi de la pròxima sèrie de Jordan Peele, Lovecraft Country.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada