Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 27 de juny del 2020

'Pirates of the Caribbean reboot'.









Després de mesos de rumors sobre el futur de l’exitosa franquícia de Disney, The Hollywood Reporter ha dit que la guionista de ‘Birds of Prey, Christina Hodson, i l’estrella Margot Robbie s’han tornat a reunir per a un nou film de ‘Pirates of the Caribbean’.

Tot i que els detalls de l’argument es mantenen dintre del cofre en aquest moment per al projecte inicial, les fonts informen que el film no pretén ser un spin-off de la franquícia protagonitzada per Jack Sparrow (Johnny Depp), sinó més bé una nova història original amb nous personatges sota el mateix títol principal inspirat en el viatge de Disneyland del mateix nom.

El film del equip de ‘Birds of Prey’ també serà un projecte diferent del sisè film en desenvolupament de la franquícia centrada en Sparrow, que ha vist anar i venir a diversos directors i escriptors, actualment veient al creador de ‘Chernobyl’, Craig Mazin i el cocreador de la franquícia, Ted Elliott, escriuen el esborrany actual. El mes passat van sorgir informes de que Disney estava tractant de realitzar el sisè film amb un reboot de la franquícia protagonitzat per una dona Karen Gillan (Guadrians of the Galaxy, Jumanji franchise), Daisy Ridley (Star Wars: The Rise of Skywalker) i Emma Watson (Harry Potter saga) essent les preferides per a protagonitzar mentre que el paper de Johnny Depp està en dubte en mig del seu escàndol d’abús domèstic.

Jerry Bruckheimer, que produeix la franquícia des del seu inici l’any 2003, un cop més produirà el projecte protagonitzat per Robbie i escrit per Hodson, produint també la sisena entrega centrada en Sparrow de Elliot i Mazin.

L’estudi està buscant una forma de mantenir viva la franquícia  després de la cinquena entrega de 2017 que, tot i que qualificada com la segona entrega de recaptació més baixa a nivell mundial i nacional va fer un total de $794.861.794 en la taquilla mundial.

La franquícia de ‘Pirates of the Caribbean’ va començar el 2003 amb la debutant ‘The Curse of the Black Pearl’, que va rebre critiques generalment positives per part dels crítics i va recaptar $654,2M en la tauilla mundial i va obtenir cinc nominacions al Oscar, inclòs el de Depp com a Millor Actor. Aquest èxit va generar quatre seqüeles que, en general va rebaixar les critiques favorables, encara van ser èxit de taquilla, amb la segona i quarta entrega recaptant més de 1 milions de dòlars a nivell mundial.

Després d’escriure alguns thrillers amb critiques negatives, Hodson va tenir el seu èxit amb la preqüela derivada de ‘Transformers’, ‘Bumblebee’, que va rebre les millors critiques de la franquícia i va ser un èxit de taquilla. Després arribaria ‘Birds of Prey’, el spin-off de ‘Suicide Squad’ capitanejat per Robbie com a Harley Quinn i que va arribar als cinemes el passat mes de Febrer i que va rebre critiques no gaire positives i tampoc va acompanyar la taquilla recaptant tant sols $201,8M i actualment està adjunta per escriure el guió de ‘The Flash’ i ‘Batgirl’ del DCEU.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada