Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 de juny del 2020

'93rd Academy Awards'.









  Amesura que el món s’ajusta i es prepara per a les conseqüències de la pandèmia mundial del coronavirus, l’Acadèmia de les Arts i de les Ciències Cinematogràfiques ha anunciat que la cerimònia dels 93 Premis de la Acadèmia s’endarrerirà del 28 de Febrer de 2021 al 25 d’Abril de 2021, segons The Hollywood Reporter.

A més del endarreriment de dos mesos de la cerimònia anual d’entrega dels premis, l’Acadèmia també ha anunciat que el període d’elecció per a que els films guanyin nominacions s’estendrà des de la data de venciment original que anirà del 31 de Desembre al 28 de Febrer de 2021. Aquest anunci marca el quart cop que els Oscar s’han endarrerit, amb la cerimònia de 1938 endarrerida degut a les inundacions de Los Angeles, el 1968 degut al assassinat de Dr. Martin Luther King, Jr. i el 1981 degut al intent d’assassinat del President Ronald Regan.

En una declaració oficial, l’Acadèmia va confirmar que la pròxima cerimònia dels Oscar encara es durà a terme en el Dolby Theatre a Hollywood & Highland Center a Hollywood i “s’emetrà en viu per la ABC”, aparentment canviant la reunió prèviament gravada o virtual proposada anteriorment, mentre encara emfatitzant que “la intenció en el futur és, en última instància, tornar a atorgar excel·lència als films estrenats en l’any del calendari Gener/Desembre.

Tot i que l’acatament de la data límit per a la presentació de Films en les categories d’entrada general ha estat normalment el 1 de Gener, l’acadèmia ha ampliat el termini fins el 15 de Gener de 2021, mentre que la data límit per a la presentació de les categories especialitzades, inclosa el Millor Film Animat, la presentació internacional, entre d’altres, fins el 01 de Desembre de 2020. La votació del llistat de finalistes ara es durà a terme el 01 al 05 de Febrer, amb la votació de nominats ara del 05 al 10 de Març i anunciada el 15 de Març i la votació final del 15 al 20 d’Abril.

“Parlo per tots nosaltres en el Museu quan dic que hem estat esperant neguitosament el moment en que podem compartir el Museu de l’Acadèmia amb els amants del cinema a tot arreu”, va dir el director del useu de l’Acadèmia, Bill Kramer, en un comunicat. “Amb la pandèmia devastadora i sense precedents que succeeix a tot el món i el nostre compromís per sobre de tot amb la salut i la seguretat dels nostres visitants i personal, hem pres la difícil decisió d’esperar uns mesos més per a obrir les nostres portes. Afortunadament, amb els protocols de seguretat COVID-19 establerts, les exposicions continuen instal·lant-se. Esperem amb ànsies el mes d’Abril de 2021, quan Los Angeles i el món podran reunir-se mentre l’Acadèmia celebra els Oscar i la inauguració del seu tant somiat Museu”.

L’endarreriment de la cerimònia marca un altre anunci important per als Oscar, després de que l’Acadèmia anuncies a principis d’any que havia canviat les regles per a permetre que els films que s’estrenin en streaming després dels tancaments dels cinemes tinguin l’oportunitat de guanyar nominacions en les categories generals.

“Durant més d’un segle, els films han jugat un paper important per a consolar-nos, inspirar-nos i entretenir-nos en els moments més obscurs”, van dir en un comunicat el president de l’Acadèmia, David Rubin, i el CEO, Dawn Hudson. “Certament tenen aquest any. La nostre esperança, al estendre el període d’elecció i la nostre data d’entrega de premis, es proporcionar la flexibilitat que els cineastes necessiten per acabar i estrenar els seus films sense ser penalitzats per quelcom que està fora de control de ningú. Els pròxims Oscar i l’obertura del nostre nou Museu marcaran un moment històric, reunint a fans del cinema de tot el món per unir-se a través del cinema”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada