Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 de juny del 2020

‘The Magic School Bus’.










Segons ens informen des de Deadline, Brownstone Productions, Universal Pictures i Marc Platt de Elizabeth Banks, estarien desenvolupant un film live-action de ‘The Magic School Bus’ de Scholastic, basat en els llibres escrits per Joanna Cole i il·lustrats per Bruce Degen.

Amb més de 80 milions de llibres impresos de la sèrie de llibres, les històries centrades en la ciència presenten a la intrèpida Sra. Frizzle i la seva classe, que van emprendre viatges per els camps en el seu autobús escolar groc d’aspecte familiar que màgicament es transforma en un avió, un submarí, nau espacial o taula de surf, depenent del concepte de ciència que estigui explorant. Banks interpretaria a la Sra. Frizzle en el film.

“Estem encantats de donar vida a la icònica Sra. Frizzle i el seu entusiasme per el coneixement i l’aventura d’una manera nova i innovadora que inspirarà a la pròxima generació de nens a explorar la ciència i donar suport als mestres dedicats que ajuden a que la ciència sigui real i accessible per als joves estudiants tots els dies”, va dir el president de Scholastic i Cap de la oficina de Estratègia, Lole Lucchese. “També estem molt entusiasmats de treballar amb socis de primer nivell com Elizabeth Banks, Marc Platt Productions, Brownstone Productions, Universal Pictures i tot l’increïble talent reunit per a aquest llargmetratge”.

Banks també produirà el projecte amb Max Handelman per a Brownstone Productions al costat del president i director d’estretègia, Lole Lucchese, i el vicepresident sènior i gerent general, Caitlin Friedman, de Scholastic Entertaiment. Platt i Adam Siegel produiran a través de Marc Platt Productions. Alison Small serà la productora executiva del projecte per a Brownstone Productions. Ryan Christians de Marc Platt Productions supervisarà la producció amb Sara Scott i Lexi Barta de Universal Pictures.

Els llibres de The Magic School Bus es van adaptar per primera vegada a una sèrie animada de televisió de PBS, amb Lily Tomlin en el paper protagonista de Ms. Frizzle. La sèrie es va emetre durant 18 anys consecutius en els Estats Units. I en més de 100 països de tot el món, pel que és la sèrie de ciència per a nens més llarga de la història. La sèrie va obtenir més de 100 premis, inclosos un Premi Emmy, un Premi Annenberg i un Premi de la Associació Nacional de Educació. La seqüela animada de la sèrie original, The Magic School Bus Rides Again, va fer el seu debut a Netflix l’any 2017, amb Kate McKinnon (SNL) com la germana de la Sra. Frizzle, Fiona. El guardonat compositor/lletrista/dramaturg Lin-Manuel Miranda (Hamilton, In the Heights, Mary Popins Returns) va cantar el tema principal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada