Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 de juny del 2020

'Twister Reboot'.










A finals dels 90 va veure un ressorgiment important en el gènere dels desastres naturals i un dels millors de la era va ser ‘Twister’ l’any 1996, protagonitzada per Bill Paxton i Helen Hunt, i al mirar enrere en el gran èxit de taquilla del film, Universal està cercant un reboot del èxit de taquilla amb Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick) en converses per a dirigir, segons Variety.

El film original seguia Bill Harding (Paxton) “L’intens” i  a la Dra. Joanne Harding (Hunt), dos caçadors de tempestes al precipici del divorci que decideixen unir-se per a perseguir un esclat rècord de tornados a Oklahoma i entregar el seu sistema d’alerta meteorològica avançada en el camí del tornado per a rastrejar més tempestes.

Els detalls del argument per al pròxim reboot són actualment desconeguts, ja que actualment no hi ha escriptors adjunts per escriure’n el guió del projecte, però les fonts informen que Universal està cercant desenvolupar activament aquest projecte amb Kosinski darrera de les càmeres. El film de 1996 va ser dirigida per el director de ‘Speed’, Jan De Bont, produïda per Steven Spielberg (Schindler’s List) i coescrita per Anne-Marie Martin (Prom Night) i l’autor de Jurassic Park, Michael Crichton.

Frank Marshall (juràssic World: Dominion), col·laborador freqüent de Spielberg, està preparat per a produir el projecte i actualment es reunirà amb possibles guionistes, mentre que la vicepresidenta sènior de producció, Sara Scott, supervisarà el projecte per al estudi.

Després de la seva estrena l’any 1996, ‘Twister’ va ser un gran èxit de taquilla, recaptant $494.471.524 a nivell mundial amb un film que va costar $92M i va rebre crítiques mixtes per part dels crítics, tots els quals van elogiar els innovadors efectes especials del film, que va rebre dues nominacions als Oscar Al Millors Efectes Especials i Millor So. L’èxit de taquilla es va convertir en una atracció per Universal Studios Florida l’any 1998, amb intraduccions filmades de Paxton i Hunt, però va ser tancat l’any 2015 i es va substituir per Race Through New York protagonitzat per Jimmy Fallon.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada