Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 30 de juny del 2020

'Beautiful Ruins'.









Des de Variety, ens informen de que la directora Niki Caro, responsable de la adaptació live-action per a Disney de ‘Mulan’, dirigirà l’adaptació cinematogràfica de Beautiful Ruins per a Amblin Partners.

Basat en la novel·la més venuda de Jess Walter, la història es desenvolupa en un poble de la costa italiana l’any 1962, on un jove encantador dirigeix un hotel sense hostes, fins que un dia apareix una estrella estatunidenca, recent arribada del set de Cleopatra i captura el seu cor. Cinc dècades més tard, a Hollywood, una assistent cansada d’un productor que algun cop va ser una potencia, queda atrapada en la màgia de la història del italià i s’encarrega de trobar un final feliç.

El guió adaptat està escrit per Mark Hammer i Chiara Atik d’un esborrany anterior de Micah Fitzerman-Blue i Noah Harpster.

Amblin està associat amb Neal Street Produccions (guanyador d’un Premi de l’Acadèmia pel Drama de Guerra ‘1917’) per a realitzar el film. Pippa Harris, Sam Mendes i Julie Pastor de Neal Street produiran. Nicolas Brown en serà productor executiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada