Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 de juny del 2020

'London'.

Després d’irrompre en el gènere de la ciència ficció fa cinc anys amb el nominat al Oscar per ‘Ex Machina’ i el blockbuster ‘Star Wars: The Force Awakens’, Oscar Isaac està llest per tornar al gènere en una pròxima adaptació la història curta London per a Lionsgate, amb Ben Stiller (Tropic Thunder, Zoolander, There’s somthing about Mary, The Secret Life of Walter Mitty) adjunt a la direcció, segons The Hollywood Reporter.

Actualment no s’han publicat detalls sobre la història curta de “thriller d’alt concepte” de la exitós escriptor de crims Jo Nesbo, millor conegut per haver escrit les novel·les de Harry Hole, una de les quals va ser adaptada prèviament en el infame fracàs de 2017 ‘The Snowman’ protagonitzada per Michael Fassbender (X-Men franchise, Prometheus, Inglorious Basterds). El guió està escrit per Eric Roth, qui ha estat nominat cinc cops als premis Oscar, per Forrest Gump, en el que va guanyar, The Insider, Munich, The Curious Case of Benjamin Button i A Star is Born dirigida per Bradley Cooper. Isaac va obtindré els drets de la història i produirà a traves de la seva productora Mad Gene Media amb Jason Spire. Stiller per la seva banda també produirà a través de la seva productora Red Hour amb Nicky Weinstock. Nesbo serà productor executiu al costat de Niclas Salomonsson. Brady Fujikawa i Scott O’Brien supervisaran per a Lionsgate.

Stiller va fer el seu debut com a director en la dramatúrgia romànitca independent ‘Reality Bites’ l’any 1994 i des de llavors a pres produccions cada cop més grans darrera de les càmeres, inclosos els films de ‘Zoolander’, ‘Tropic Thunder’ i el remake de 2013 ‘The Secret Life of Walter Mitty’. Més recentment va dirigir el thriller biogràfic de sèrie limitada de set episodis ‘Escape at Dannemora at Showtime’, que va rebre elogis de la crítica després de la seva estrena i va ser nominada per a dos Globus d’Or i sis Premis Primetime Emmy i li va concedir a Stiller un Premi DGA.

‘London’ marcaria una especia de reunió entre Isaac i Roth, amb el guanyador del Oscar escrivint el guió per al pròxim remake de ciència ficció ‘Dune’, en el que l’alumne de Star Wars és un d’un gran llista de conjunts. A més del món de la ciència ficció, Isaac va protagonitzar el film d’acció ‘Triple Frontier’ de Netflix al costat de Pedro Pascal, Ben Affleck, Charlie Hunnam i Garret Hedlund, així com l’exitós reboot animat ‘The Addams Family’, que actualment té una seqüela en desenvolupament que s’estrenarà l’Octubre de 2021.     


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada