Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 de juny del 2020

‘Venom: Let There Be Carnage’.

Abans de que totes les produccions cinematogràfiques tanquessin temporalment degut a la pandèmia mundial, la pròxima seqüela de Sony Pictures, ‘Venom: Let There Be Carnage’, va ser un dels projectes afortunats d’alt perfil que van poder acabar la filmació. Sense anar més lluny, tot i finalitzar la producció, l’estudi encara havia decidit endarrerir la data d’estrena del film protagonitzat per Tom Hardy fins al 2021.

En una recent entrevista amb Vanity Fair, el productor Dan Wilson finalment va confirmar l’estat actual del film, revelant que el director Andy Serkis està treballant de forma remota en la postproducció. També va revelar que encara estan molt insegurs sobre la data de quan podran començar els nous reshoots, que són un procés inevitable, especialment amb la majoria de les produccions a gran escala com Venom 2.

“Ningú vol entrar en un entorn que serà un risc i que també s’aplica als membres del equip. No és sols talent. Són tots els involucrats en el set”, va dir Wilson. Hi ha un nerviosisme i això és natural i comprensible. En els plans que hem discutit, certament ho han tingut en compte i veurem quan arribem aquí, suposo”.

Andy Serkis dirigeix ‘Venom 2’, marcant la seva primera incursió en la direcció d’un còmic després de aparèixer en dos films de Marvel Studios. ‘Venom 2’ serà el tercer llargmetratge de Andy Serkis com a director, després de dirigir ‘Mowgli: Legend of the Jungle’, que es va estrenar l’any passat a Netflix i ‘Breathe’ (2017) amb Andrew Garfield i Claire Foy com a protagonistes.

Tom Hardy tornarà a interpretar a Eddie Brock al costat de Michelle Williams com a Anne Weying. Cletus Kasady, conegut també com a Carnage, es va introduir breument en la franquícia de ‘Venom’, durant l’escena entremig dels crèdits del film original, el qual va mostrar a Cletus Kasady (Harrelson) com l’enemic de Venom. Recentment es va confirmar que Harrelson tornaria per aquesta seqüela. Segons les informacions, la nominada al Oscar Naomie Harris (Moonlight) també estava en converses per a interpretar el paper de dolent Shriek, el qual es l’interès amorós i còmplice de Carnage.

‘Venom’ va fer una taquilla de $856.085.151 en tot el món, tot i diverses critiques negatives. Veurem que tal aquesta segona entrega, ja que hi haurà una col·laboració amb Marvel Studios, Feig supervisarà el projecte i fins i tot, potser tinguem “cameo” de Peter Parker/Spider-Man, donat el nou acord en que van arribar Sony i Marvel Studios. 

‘Venom: Let There Be Carnage’ originalment s’estrenava el 02 d’Octubre de 2020, ara la seqüela està programada per estrenar-se el 25 de Juny de 2021 a USA i a casa nostre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada